TapahtumatLauantaina 17.8 on Kurikan markkinoiden kanssa samaan aikaan avoimet ovet Jyllinkosken sähköpuistossa klo 10-18. Osoite on Jyllinkoskentie 120. Karttalinkki KLIK.

Sähkölaitosmuseon kauniissa miljöössä on tarjolla elämyksiä musiikin ja aktiviteettien muodossa. 

200 ensimmäistä vierailijaa saavat lohisoppaa. Myös Sähköpuiston kioski palvelee asiakkaita ja jokirannassa pääsee paistamaan tikkupullaa. 

Punatiilirakennukseen valmistumassa olevaan Informaatiotekniikan museoon pääsee arvuuttelemaan, mitä erikoiset sähkövempaimet oikein ovat. Rakennuksen toisessa kerroksessa on esillä kuvias Seikkaile Suupohjassa -palvelun retkikohteista. 

Sähköpuiston rantapusikkoon on muuttamassa Jyllinpeikko. lapset voivat kuvauttaa itsensä peikkona ja tutustua rakenteilla olevaan peikon kotiin Seppo Seikkailijan kaksoisolennon soittamaa posetiivimusiikkia kuunnellen. 

Musiikkiesityksiä on päivän mittaan useita. 

Seikkaile Suupohjassa -palvelua esitellään tapahtumassa. Tervetuloa juttusille, arvuuttelemaan retkikohteita ja osallistumaan Seppo-tuotepalkinnon arvontaan. 

Parkkipaikkojen rajallisuudesta johtuen on suotavaa, että vierailijat pysäköivät autonsa Kurikan työväentalon pihaan ja hurauttavat sieltä Sähköpuistoon ilmaisella Zetorikyydillä. 
Työväentalo löytyy osoitteesta Kiikkulantie 5, Kurikka. 

Tapatuman järjestää yhteistyössä Informaatiotekniikan museoyhdistys ja Suupohjan kehittämisyhdistys


On ilo järjestää tapahtuma näin hienossa miljöössä. 
Sateen sattuessa tapahtuma on kokonaan sisätiloissa. 


Tapahtumaterveisin,

Seppo SeikkailijaEi kommentteja:

Lähetä kommentti