INFO
Olen Seppo Seikkailija, Suupohjan kehittämisyhdistyksen hahmo. Tehtäväni on ylläpitää Seikkaile Suupohjassa -facebook ryhmää ja kirjoittaa tätä blogia. Tiedotan myös kylätoimintaan ja nuorten aktivointiin liittyvistä hankkeista.

Projekti sai alkunsa kun ahkerasta nettisurffailusta huolimatta en tahtonut löytää uusia lähiretkikohteita. Matkailusivuilta löytyvät vain ne isoimmat, kaikkien tiedossa olevat nähtävyydet. Kaipasin paikkaa, jonne kaikki pienet paikalliset retkikohteet olisivat koottuina reittiohjeiden kera. Tätä tarvetta täyttämään Seikkaile Suupohjassa -löytöretkiä lähelle syntyi.

Retkikohteet sijaitsevat Isojoen, Karijoen, Kauhajoen, Kurikan ja Teuvan alueilla. Ne ovat mm. kylien laavuja, uimarantoja, näkötorneja ja luontopolkuja. Kohteet voivat olla myös sesongin mukaisia: talvella vinkki hyvästä pulkkamäestä tai ladusta, keväällä komea tulva ja kesällä kaunis maisema, jonka kohdalla kannattaisi pysähtyä. 

Facebook-ryhmä ja tämä blogi on tarkoitettu lapsiperheille, nuorille, aikuisille, senioreille ja kaikille retkeilystä kiinnostuneille ihmisille. Kantava ajatus on jatkuva inspiroituminen kotiseudusta ja löytöretket lähelle. 

Seikkaile Suupohjassa -facebook ryhmään tulee kokoelma kohteita albumeihin. Jokaisesta kohteesta tulee kuva, lyhyt kuvaus, reittiohje ja kohteeseen liittyviä linkkejä. Täällä blogin puolella juttu voi rönsyillä enemmän. Kohteista tulee pidempiä kuvauksia ja enemmän kuvia. Postauksia voi tulla myös yleisesti retkeilyyn, kotiseutuumme, tapahtumiin ja hanketoimintaan liittyen. Blogi päivittyy 1-2 kertaa viikossa. 

Otan mielelläni vastaan postaustoiveita ja jokainen lyhytkin kommentti ja retkivinkki on tervetullut. Yhteistyöllä saamme kotiseudustamme enemmän irti!

Retkiterveisin,

Seppo Seikkailija

2 kommenttia:

 1. Hei Seppo,
  Lainailin tätä kirjoittamaasi info-pätkää Isojoen kunnan nettisivuille. Toivottavasti saat sitäkin kautta uusia seuraajia blogiin ja facebookiin.

  Mukavaa kesää!
  Terveisin,
  Linda Leinonen
  Isojoen kunnanjohtaja

  VastaaPoista