keskiviikko 21. elokuuta 2013

Blogista nettisivuksi


Seikkaile Suupohjassa -facebook-ryhmässä on meneillään syyssiivous kiireisen kesän jälkeen. Järjestelemme kohdealbumeita, tarkistelemme karttalinkkejä ja mietimme miten kehittää palvelua. 

Tavoitteemme on saada palvelusta mahdollisimman käyttäjäystävällinen. Siksi blogi tulee muuttumaan tulevaisuudessa mobiilioptimoiduksi nettisivuksi. 
Kiinnitämme erityistä huomiota karttalinkkien toimintaan ja monipuolisiin hakuehtoihin. 

Retkikohdevalikoima laajenee suoramyyntiä harrastavien tilojen, kahviloiden, kirpputorien, leikkipuistojen, putiikkien ja kotieläinpihojen tullessa mukaan. 

Muutokset näkyvät nopeimmin facebook -ryhmässä, tervetuloa mukaan!

Nettisivun julkaisuaikataulu on vielä avoinna. Kaikki palaute ja toiveet nettisivun ja facebook-ryhmän sisällön suhteet ovat tervetulleita. Käyttäjiä varten tätä tehdään!

Puuhakkain syysretkiterveisin,

Seppo Seikkailija


2 kommenttia:

 1. Mukaan kannattaisi ottaa mahdollisimman laajasti luontopuolen toimijoita: yhdistyksiä, harrastajapiirejä, ehkä yrityksiäkin, jotka aidosti noudattavat luontoarvoja toiminnassaan.

  Toisaalta jotta palvelu toimisi portaalina, se kannattaa toteuttaa siten, että se toimii myös tavallisena nettisivuna eli että mobiilitoiminnot ovat vain lisä, eivät itsetarkoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Päivi,
   Kyllä, sivun tarkoitus on toimia tulevaisuudessa yhtä hyvin nettisivuna kuin mobiilissakin.
   Yhteistyötahoja ja sisältöä selvittelemme resurssien mukaan. Luontopuolen toimijat ovat luonnollinen yhteistyötaho. :)

   Poista