tiistai 23. heinäkuuta 2013

Tapahtumia, tapahtumia, tapahtumiaLauantaina nautitaan kesätunnelmasta Jurvan Koskimäenkylässä. Seikkaile Suupohjassa -kojulla voit kokeilla miten hyvin tunnistat alueen retkipaikat ja kertoa omat suosikki retkikohteesi osallistuen samalla Seppo Seikkailija -tuotepalkinnon arvontaan.

Nähdään Jurvassa, osoite on Koskimäenraitti 1. 


Norrback -tapahtuman aikaan Myrkyn vaparissa on Hanurivapaa vyöhyke kello 18.00 alkaen. Tervetuloa testaamaan 4H:n vetämää keppihevos- ja pyörätemppurataa. Keppihevoset löytyvät paikalta, mutta oma pyörä kannattaa ottaa mukaan. 

Luvassa on myös retkikohteiden tunnistusta ja mahdollisuus osallistua Seppo Seikkailija -tuotepalkinnon arvontaan kertomalla oman suosikki retkikohteesi. 

Karttalinkki KLIK.


Sään suosiessa voit pulahtaa Myrkyn vaparin hulppeaan uima-altaaseen.


Teuvan Pappilankankaan suojainen ja rauhallinen miljöö sopii lapsiperheille täydellisesti. 

Jemina Ala-Harja vetämän luontomuskarin jälkeen vietämme leikkimökin avajaisia ja syömme makkaraa ja tikkupullaa niin, että napa ruskaa. Seikkaile Suupohjassa -tehtävärasteihin voi osallistua omaan tahtiinsa. Rasteilla tunnistellaan retkikohteita, heitellään kenkiä saaviin ja muuta mukavaa. Lopuksi arvotaan parit palkinnot. 

Sateen sattuessa päivä vietetään tilavassa hiihtomajassa. 

Karttalinkki KLIK.


Pappilankankaan hiihtomajan pihapiirissä on lapsille leikkipaikkoja ja tutkittavaa vaikka koko päiväksi.


17.8 Kurikan markkinoilta on nonstop-kuljetus Jyllinkosken sähkölaitospuistoon. Informaatiotekniikan museoyhdistys pitää museolla musiikin säestämän avointen ovien päivän. Seikkaile Suupohjassa -palvelu esittäytyy museon ympäristössä.

Karttalinkki KLIK.

Tästä tapahtumasta on luvassa myöhemmin lisätietoja.  


Tapahtumaterveisin,

Kesä-Seppo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti