lauantai 25. toukokuuta 2013

Pappilankangas
Pappilankankaan ulkoilualue Teuvalla on yksi parhaista koko perheen liikuntapaikoista. Laajalla ja turvallisella piha-alueella on keinuja, grillikota, huvimaja, pikkulaavu sekä lasten mieleen oleva havukota.  

Lenkillä kannattaa kiinnittää huomiota kauniiseen puroon. Sen varrella kulkevaa polkua pitkin pääsee oikaisemaan pururadan puolelta toiselle.

Paikalta lähtevät hyvin hoidetut 3km, 6km ja 10km ulkoilureitit. Lunnin lenkin varrella, 1,5km päässä hiihtomajalta on kallion päällä Karvahuulen laavu. Laavu on siisti ja siellä on aina polttopuita valmiina. 

Pururadalla pääsee liikkumaan myös lastenvaunuilla ja pyörätuolilla, joskin alusta voi olla hiukan pehmeä.  


Teuvan Rivakan kirkonkylän kyläjaosto järjestää Pappilankankaalla usein tapahtumia. Seuraava tapahtuma on markkinahölkkä 7.6. Kannattaa seurata ilmoittelua heidän nettisivultaan KLIK tai facebook-sivulta KLIK.

Pappilankankaalla reippailun jälkeen voi poiketa entisen Häjyliikkeen tiloissa toimivaan lähituotemyymälään Krookaan KLIK


Tapahtumissa Pappilankankaan hiihtomajan isäntäparina toimivat Kaisu ja Veikko Viljanmaa. Paikassa on lämmin tunnelma. Kaiken kokoiset ja ikäiset ulkoilijat voivat tuntea itsensä tervetulleiksi!

Karttalinkki Pappilankankaalle KLIKLämpöisin karvahuuliterveisin,

Seppo Seikkailija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti